Wie zijn wij

Linde Miggelbrink-Ammerlaan 
Linde is afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie. Hier volgde zij de opleiding ‘docent dans’ en behaalde zij in 4 jaar haar 1e graad docentbevoegdheid. Tijdens deze opleiding was veel aandacht voor de 4  beroepsrollen van de dansdocent: docent, danser, choreograaf en organisator.

Als klein meisje ontwikkelde Linde al snel een passie voor dans. Vanuit jazz dans is ze gaan uitbreiden met klassiek ballet en moderne dans. De voorstellingen die zij bezocht in het theater werkten betoverend. Al snel werd duidelijk dat dit haar vak moest worden.

Na 6 jaar ervaring opgedaan te hebben in het werkveld als docent en choreograaf bij verschillende ballet- en dansscholen begon het te kriebelen. Tijd voor een nieuwe uitdaging, een eigen dansstudio met ruimte voor een eigen visie.
In 2015 is Linde gestart met Dansstudio Linde waar ‘Passie, Plezier en Creativiteit’ centraal staan. Tijdens de lessen is er aandacht voor het individu waardoor ieder zich kan ontwikkelen. Dans is voor iedereen van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.
Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!


Anouk Heuzen
Anouk is sinds september 2017 docent op de woensdag. Komend seizoen zal zij de woensdagavond lessen verzorgen.
Anouk geeft met veel passie les, dat dans haar beroep zou worden wist zij eigenlijk al toen ze kind was. Als zij in een vriendenboekje moest schrijven: ‘wat ga je later worden?’ dan was haar antwoord: ‘iets met dans of juffrouw’. Het is toch een droom die uitkomt als je deze twee werelden kunt samen brengen en dansdocente kunt worden!
Zelf is ze begonnen met dansen op 9 jarige leeftijd en kwam ze er al snel achter dat dans meer was dan een hobby. Inmiddels heeft zij van haar hobby haar beroep gemaakt!

Via een MBO dansopleiding is Anouk uiteindelijk naar de Bachelor opleiding Docent Dans aan de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten gegaan waar zij succesvol haar diploma behaalde. Tijdens beide opleidingen heeft zij kennis en ervaring opgedaan die zij nu toepast in haar lessen.
Als Anouk niet aan het lesgeven is kijkt ze graag films of gaat ze lekker wandelen. Ook is zij veel te vinden in de prachtige stad Antwerpen waar haar vriend woont.
Anouk geeft op meerdere dansscholen les, doet projecten in het basisonderwijs en heeft zelf al 5 jaar een dansschool voor mensen met een beperking.

 

Anna Zwijsen
Graag stel ik je voor aan Anna Zwijsen. Anna zal het komende jaar ons team komen versterken en de woensdag middag lessen verzorgen.

Al op zesjarige leeftijd begon Anna met dansen. Stilzitten was niks voor haar en dans bood Anna rust. Een manier om zichzelf te leren kennen. Anna ontdekte verschillende stijlen zoals; modern, jazz en klassiek ballet. Vanuit het MBO dans stroomde Anna door naar de HBO docent dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten Arnhem. Hier leerde zij haar passie voor lesgeven kennen. Tijdens elke les zoekt zij de uitdaging bij zichzelf en de leerlingen. Anna heeft ontzettend veel plezier in haar vak en hoopt dit aan ieder ander door te geven.


Tess van Duivenboden 

Komend jaar zal Tess stage komen lopen bij de groep modern jongeren 2 op dinsdag van september tot maart.
Dit jaar zal zij afstuderen aan de opleiding Bachelor Docent Dans van ArtEZ Hogeschool voor de kunsten Arnhem.
Haar passie voor dans geeft ze graag door aan haar leerlingen tijdens de les. Zij zal de leerlingen uitdagen zichzelf volledig in de les te storten waarnaast er natuurlijk ook ruimte is voor een grapje en een brede glimlach.

alumni-stempel-002